Inspiration: Gør noget ekstra ud af mandelgaven i år

Stort shuffleboard
Inspiration: Gør noget ekstra ud af mandelgaven i år
Henrik Andersen
-
18/03/2023
-

En mandelgave behøver ikke at være kedelig – og den behøver faktisk heller ikke at være det samme år efter år. Derfor kan du godt droppe den æske med fyldte chokolader, som det kribler i fingrene for at købe. I stedet kan du vælge at investere i noget lidt mere unikt, som for alvor vil få gæsterne til at kæmpe om at få mandlen. Få inspiration i denne artikel.

Et shuffleboard er en god mandelgave

En mandelgave behøver ikke nødvendigvis at være noget, som det udelukkende er personen, der vinder gaven, som får noget ud af. Det må også gerne være noget, som de øvrige gæster kan hygge sig med bagefter – og her er eksempelvis et shuffleboard det oplagte bud på en sjov mandelgave, som alle får noget ud af.

Shuffleboard er en sjov og udfordrende aktivitet, som kan spilles både indendørs og udendørs, og er en god måde at samle venner og familie omkring en sjov og konkurrencedygtig aktivitet. Hvis du er i tvivl om, hvilket shuffleboard ud skal vælge, så kan du se nogle af de bedste shuffleboards her.

En fjernstyret helikopter

En fjernstyret helikopter kan også være en god mandelgave, og den er især god, hvis der er bare én i selskabet, som interesserer sig for teknologi. En fjernstyret helikopter er både sjovt, udfordrende og spændende legetøj, som egner sig til både børn og voksne – og den kan give timevis af underholdning og udfordringer.

Når du vælger en fjernstyret helikopter som mandelgave, skal du sørge for at vælge en, der er passende til modtagerens alder og færdighedsniveau. Du kan få flere typer af fjernstyrede helikoptere med forskellige funktioner og sværhedsgrader, og det kan derfor være en god idé at have en gave til børnene også, hvis du vælger en avanceret model.

En forkælelsesgave

Du kan også gå en helt anden vej, hvis du ikke synes, at mandelgaven skal være noget materielt. Der findes masser af oplevelsesgaver til både børn og voksne, som med garanti vil skabe noget intensitet i kampen om mandlen. Det kan eksempelvis være billetter til et standup-show, en koncert, en fodboldkamp eller en tur i biografen. Mulighederne er mange, men vælg noget, der vil være sjovt for både børn og voksne.

Copyright 2024 - Pilanto Aps